یک چهارم از خالص دریافتیمه یا نه از مبلغ حقوقمه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۹ #52416752

سلام و عرض ادب و احترام
کارمند قراردادی یکی از شهرداری ها هستم با مدرک لیسانسم - همسرم طاز ریف اجرای اسناد حقوقم را توقیف کرده است الان یک چهارم که از من کم بشه از خالص دریافتیمه یا نه از مبلغ حقوقمه؟ چون یه وام معرفیم کردن بانک ملی که از حقوقم خودشون میدن بانک، ملاک چی هست در اینجا

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
از حقوق خالص کسر میگردد
موفق باشید

سلام
یک چهارم ازحقوق خالص شماکسرخواهدشد

با در نظر گرفتن کسری حقوق شما و از حقوق خالص شما کسر خواهد شد

صرف نظر از یک چهارم حقوق دریافتی شما هر گونه واریزی تحت عنوان عیدی و پاداش هم از طریق اجرای احکام قابل توقیف است.

معمولا ازحقو ق خالص کسرمیگر د

با سلام
قاضی با در نظر گرفتن کسری حقوق شما و از حقوق خالص شما کسر خواهد شد

با درود
۱/۴ از خالص دریافتی شما حساب میشود.