اگر طلاق از طرف زن باشد باید مهریه را بذل کند ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۵ #52406071

ایا در طلاق از طرف زوجه قاضی زن را مجبور میکند تمام مهریه خود را بذل کند؟ اگر زن بخواهد فقط بخشی از ان را بذل کند میتواند حق طلاق داشته باشد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بطور کلی حق طلاق با زوج است و تقاضای طلاق از جانب زوجه منوط است به تحقق حداقل یکی از شروط ضمن عقد که هم میتواندطلاق بگیرد هم میتواند تمام حقوق خودرا مطالبه کند.اینکه شمابخشی از مهریه رابذل کنید و طلاق بگیرید درصورتی است که با توافق زوج بخشی یا همه مهریه را ببخشید و طلاق بگیرید

سلام چنان جه طلاق ناشی از عسر و حرج باشد با ناشی از نقض یکی از شروط ضمن عقد باشد ، نیازی به بذل مهریه نیست .

با سلام
اگر با تحقق یکی از شروط دوازده گانه سند ازدواج زوجه اقدام به تقاضای طلاق نماید میتواند با وصول تمام حقوق مالی خود مطلقه شود. در غیر اینصورت نیز زوجه اجباری به بذل تمام مهر خود ندارد و میتواند با بذل بخشی از مهر خود مطلقه شود.