با توجه به اینکه پدر ولی قهری شرعی و قانونی فرزندان می باشد آیا این موضوع صحت دارد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۱۵ #52395904

سلام وقت بخیر .
یک سوال حقوقی داشتم از محضر شما ؛
پدری که حضانت بچه هایش را به به مادرشان داده است میتواند برای دریافت المثنی شناسنامه و کارت ملی و پاسپورت آنها اقدام کند ؟
در اداره ثبت احوال به ایشان گفتند که شما هیچگونه حق و حقوق قانونی راجع به این بچه ها ندارید !!!

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ولایت ساقط نخواهد شد

وقت بخیر منع قانونی وجود ندارد با اعطای حضانت، ولایت پدر از بین نمیرود

با سلام
دوست عزیز خیر با این اقدام ولایت پدر نسبت به فرزندان خویش از بین نرفته و به قوت خود باقی است .

با سلام،هیچ منع قانونی وجود ندارد با اعطای حضانت، ولایت پدر از بین نمیرود.

با وجود واگذاری حضانت به مادر پدر همچنان نسبت به فرزندان ولایت دارد ونمیتواند‌ولایت را از خود سلب نماید پس هیچ مانعی وجود ندارد و میتواند اقدام نماید

منعی برای پدر وجود ندارد وهمچنان ولی آنها می باشد)

منعیبرای پدر وجود ندارد وهمچنان ولی آنها میباشد،،