به گواهینامه نیاز داره یا منع قانونی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۷ #52368976

سلام من یه موتور ۶۵cc دارم مینی کراس حساب میشه میخواستم بپرسم به گواهینامه نیاز داره یا پلیس گیر نمیده

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
نیاز به گواهینامه رانندگی میباشد
پیروز باشید

با سلام
از سالیان قبل روال بر این بوده که برای استفاده از موتور سیکلت هایی که دنده دارند ( گازی نیستند ) بایستی گواهینامه موتورسیکلت داشته باشد

سلام
ماده۲۶ـ هر کس بخواهد با هر نوع وسیله نقلیه موتوری زمینی رانندگی نماید باید گواهینامه متناسب رانندگی با آن وسیله نقلیه را دارا باشد