ساخت و ساز توسط یکی از وراث امکان دارد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۷۸۴ #52361188

یکی از برادرام بدون انحصار ورثه ساخت و ساز کرده و بیشتر از سهم خودشم برداشته اگه شکایت کنم تکلیف چی میشه

مشاوره حقوقی ملکی
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تصرف در مال مشاع اذن سایر شرکا را لازم دارد می توانید دادخواست رفع تصرف بدهید.

سلام ساخت و ساز مزبور غیر قانونی بوده و شما می توانید رفع تصرفات را بخواهید

سلام بله امکان شکایت از سمت سایر وراث وجود دارد و برادرتان ملزم به رضایت شماست.

با سلام شما گواهی انحصار وراثت را دریافت کنید سپس دادخواست تقسیم ترکه را ثبت کنید ضمن اینکه اجرت المثل ایام تصرف نیز قابل مطالبه است.

تا زمان انحصار وراثت مجوز هیچ اقدامی را ندارد.

هر گونه تصرف در مال مشاع نیازمند اجازه از سایر وراث میباشد

با سلام
با توجه به اینکه مال مورد نظر مشاعی هست ، شخص جهت تصرف مادی باید رضایت کلیه وراث را اخذ نماید در غیر این صورت ملزم رفع تصرف و جبران خسارت خواهد شد . جهت شکایت می بایست گواهی حصر وراثت را اخذ نموده باشید.