درب چوبی واحد آپارتمان جزء فضای اختصاصی میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۵ #52358578

لطفا به صراحت اعلام کنید درب چوبی واحد آپارتمان جز فضای اختصاصی هست یا فضای عمومی ساختمان

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درب آپارتمان جزو اموال شخصی مالک هست اما حق تغییر قسمت بیرونی آن که در مرئی و منظر هست را ندارد.

درب چوبی واحد آپارتمان جز فضای اختصاصی هست

باتوجه به اینکه مالک میتواند بدون اجازه مجاورین وسایرساکنین مجتنع اقدام به تعویض ویاتعمیروهرکارمتعارف دیگربنماید مشاعات محسوب نمی شود

کلیه بخشهایی که در مرئی و منظر کلیه ساکنین است مشاعات محسوب میشود