در کدام استان میتوان متهم را جلب کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۵ #52341211

با سلام
در صورتی پرونده ای در اصفهان باشه و حکم جلب صادر شده و متهم در تهران باشه و دارای پرونده دیگری باشه، آیا دادگاه تهران متهم رو جلب میکنه؟
یا اینکه شاکی باید از اصفهان وارد عمل بشه و حکم جلب بیاره تا دادگاه تهران ایشان جلب کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه اصفهان‌نیابت صادر میکند برای تهران جهت جلب متهم

باید دادگاه اصفهان به دادگاه تهران نیابت برای جلب بدهد.

بسمه تعالی : باید از اصفهان نیابتا به دادگاه تهران ارسال و از طریق دادگاه تهران جلب کنید

درود بر شما
در صورتی که نیاز به تحقیقات از متهم باشد و متهم ساکن حوزه ی قضائی دیگر باشد با نیابت قضائی تحقیقات از محل اقامت متهم به عمل می آید.
جلب متهم در صورتی است که اعتقاد اولیه مقام تحقیق به بازداشت موقت متهم باشد و در جرائم با اهمیت تر مثل جرائم درجه ۱ الی پنج معمولا انجام میشود.
به هر تقدیر راه سختی در پیش دارید به خصوص در مرحله تحقیقات تا صدور قرار نهایی دادسرا
موفق و پیروز باشید.

سلام
در این صورت شاکی باید از دادگاه اصفهان، تقاضای اعطای نیابت به دادگستری تهران جهت جلب متهم نماید