میتونم شکایت دومی رو شروع کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۵۳ #52339459

با سلام
اختلاف حساب داشتیم با شخصی این آقا چکی که از من داشت در سال ۹۷ شکایت کرد رای اومد به نفع اون آقا دیگه ادامه ندادتاالان چک به شخص دیگری واگزار کرده حالا از اول باز شکایت شد ودوتا رای صادر شده از یک چک یکی رای در سال ۹۷ بوده دومی در سال ۹۹ بنده میتونم شکایت دومی رو شروع دعوا کنم تا رد کنم ممنون میشم

مشاوره حقوقی چک
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام پیگیری نمایید.

سلام و ارادت
بله قابل پیگیری می باشد .

درود . شما مبلغ چک را پرداخت نکردید ایشون هم چک را واگذار کردند شما ملزم به پرداخت وجه چک میباشید

با احترام میتوانید پیگیری نمایید

سلام
بله امکان پذیر است.

بلی میتونید پیگیری کنید....

بااحترام
بعلت عدم پرداخت به نفر اصلی وی طی واگذاری همان چک را اقدام نموده است مشکلی دیده نمیشود