بازپس گیری مغازه فروخته شده به صورت سرقفلی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴,۰۶۶ #52329

سلام/مغازه ای رو چند سال پیش به صورت سرقفلی فروخته ام و مالکیت اصلیش به اسم خودمه/حالا چطور میتونم مغازه رو پس بگیرم با توجه به اینکه اون طرف قصد فروش مغازه رو نداره/چطور میتونم مغازه رو با حداقل قیمت بخرم؟یا به قیمت منطقه محاسبه میشه برای خرید/چه مزایایی داره این طور مغازه گرفتن؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید/باتشکر

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به جهت تعدد قوانین در موصوع اجاره، لازم است بدوا که قولنامه را وکیل ملاحظه و سپس تصمیم مقتصی گرفته شود

بادرودوسلام ازطریق شرایطی ممکن می باشد.

با درود با شرایطی امکان پذیر است

درود
اگر تابع قانون روابط موجر و مستاجر ۵۶ باشد تحت شرایطی می توانید اقدام نمایید

با سلام
اگر قبل از سال ۱۳۷۶ فروخته باشید مشمول قانون سال ۱۳۵۶ می گردد و تحت شرایطی قابل فسخ است ولی اگر از سال ۱۳۷۶ به بعد فروخته باشید بدون رضایت صاحب سرقفلی امکان آن فراهم نیست
موفق باشید

حق سرقفلی قابل عودت نیست مگر اینکه نیاز شخصی داشته باشید باپرداخت حق سرقفلی خودشما مشغول به فعالیت بکنید

ذر صورت فروش قطعی و بدون حق فسخ نمیتوانید