من عقد هستم ت1ساله الان همسرم طلاق میخاد چند 600 سکه مهرشه چنتا باید بدم ؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۷۹ #5232

سلام .من الان یک ساله عقد هستم تعداد600 سکه و 114 مثقال طلا مهریه زن کردم.الان طلاق میخاد و مهریه من کارمند رسمی هستم.الان بیشتر از20 تا نمیتونم بدم ایا دادگاه قسطیش میکنه ؟و ایا تا تمام اقساط تمان نشده زن میتونه تمکین نکنه ؟ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در صورتی دوشیزه بودن زوجه ملزم به پرداخت نیمی از مهریه هستید ضمن اینکه تا ۱۱۰ سکه قابلیت وصول دارد و در مواردی اقساط در نظر گرفته می شود و بیش از ۱۱۰ سکه نیاز به اثبات تمکن مالی زوج توسط زوجه دارد.

اگرتمکن مالی ندارید دادخواست اعساربه تقسیط بدهید وتعداد سکه بستگی به تمکن مالی شما ونظرقاضی دارد

با سلام چنانچه تمکن مالی ندارید میتوانید دادخواست اعسار مطرح کنید

مهریه هر آنچه هست در نهایت میبایست پرداخت گردد اگر تمکن مالی ندارید برای اعسار طرح دعوا کنید تا بررسی صورت گیرد

با درود اگر زوج توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد

سلام.چنانچه زوج توانایی مالی برای پرداخت مهریه را نداشته باشد با تقدیم دادخواست اعسار و اثبات این امر دادگاه قرار اقساط تعیین می کند

با سلام
زوجه در صورت باکره بودن می تواند از حق حبس خود استفاده کرده و تمکین را منوط به دریافت مهریه نماید و تا زمانی که مهریه کامل پرداخت نشده ملزم به تمکین نمی باشد در غیر اینصورت زوجه موظف به تمیکن است ولی می تواند مهریه خود را مطالبه نماید.
چنانچه زوج توانایی مالی برای پرداخت مهریه را نداشته باشد با تقدیم دادخواست اعسار و اثبات این امر دادگاه قرار اقساط تعیین می کند.
موفق باشید