آیا نفقه گذشته فرزندم را در صورتی که از همسرم جدا زندگی می کنم می توانم مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۸ #52311878

سلام من از شوهرم طلاق نگرفته ام اما چند ماهی است جدا از هم زندگی می‌کنیم و دختر۴ساله مان هم با من زندگی میکند،الان اگر بخواهم نفقه دخترم را مطالبه کنم آیا میتوانم هزینه هایی که در این چند ماه برایش کرده ام را هم مطالبه کنم یا فقط نفقه آینده قابل مطالبه است؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فقط امکان مطالبه نفقه اینده را دارید

فرزندان برخلاف زوجه تنها می توانند نفقه آینده را مطالبه کنند، و درخصوص نفقه گذشته نمی توانند ادعایی داشته باشند،
اما اگر شما هزینه هایی که برای دخترتان کرده اید تبرعا نبوده، و دخترتان به صورت ضروری نیاز به هزینه های صورت گرفته داشته است، آن هزینه ها قابل مطالبه است اما نه به عنوان نفقه،
موفق باشید

بسمه تعالی : نفقه اقارب از زمان دادخواست محاسبه میگردد و نسبت به اینده میباشد .

طبق قانون نفقه معوقه فرزند قابل مطالبه نبوده و تنها می توانید از زمان ثبت دادخواست به بعد نفقه فرزندتان را مطالبه نمایید.