اجراییه مهریه چطور باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۶۰۶ #52308055

باسلام . پارسال برج ۸ در دفترخانه تهران درخواست اجراییه مهر داده ام . و این پیام آمد
اجرائیه مهریه به شماره -----------------------در تاریخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۴ توسط دفترخانه ۷۰ تهران صادر و به واحد اجرای اداره پنجم اجرای اسناد رسمی تهران ارسال گردید.
اطلاع رسانی های بعدی متعاقبا از طریق پیامک اعلام خواهد شد .
حالا بعداز گذشت ۶ ماه خبری نیست . باید چکار کنم من شهرستانم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب، از طریق گوگل یا مراجعه حضوری به اداره ثبت اسناد و املاک محل، آدرس شعبه اجرا را که در متن پیامک دریافت نموده اید، بیابید و برای پیگیری مراحل بعدی اجرا، به شعبه مزبور مراجعه نمایید. به این دلیل که اگر زوج در آدرس شناخته نشده باشد و ...، احتمال معلق ماندن پرونده وجود دارد.
اگر هم ابلاغ به زوج صورت پذیرفته باشد و فرجه قانونی مندرج در ابلاغ هم منقضی شده باشد، در صورت داشتن اموال توسط زوج، باید معرفی اموال نمایید و اقدامات توقیف را پیگیری و انجام دهید و چنان چه بدون اموال است، نامه ای از اداره ثبت اخذ می نمایید برای دادگستری، من باب طرح دعوی مطالبه مهریه، که البته مخیر هستید در این امر.

بادرودوسلام بطورحضوری مراجعه نمایید.

حضوری به اداره پنجم اجرای سازمان ثبت مراجعه کنید.

برابر پیامکی که برای شما آمده به واحد اجرای مربوطه مراجعه نموده و پیگیری نمایید.

با درود حضوری پیگیر ماجرا شوید.

باسلام
پیگیری نموده اگر اموالی از زوج دارین به اجراییات ثبتی جهت توقیف اعلام نمایید

می بایست مراجعه حضوری به اداره مربوطه نمایید.