اجرت المثل ملک مشاع در این مورد قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۴ #52301339

لطفا راهنمایی کنید . ملکی را بصورت مشاعی شریک بودم و شریکم از سال ۸۰ تا ۹۰ به تنهایی و غاصبانه در ملک سکونت داشت . حالا که تقاضای اجرت المثل کرده ام او مدعی شده که در این ملک سکونت نداشته و اجاره نامه ملک دیگری را ارائه داده است . لازم به ذکر است که ما تا سال ۹۰ ، دعوای خلع ید داشتیم و وی تخلیه نمی کرد تا اینکه ملک از طریق مزایده فروخته شد
حالا با استفاده از چه مواد قانونی میتوانم از خود دفاع کنم؟
آیا اینکه وی کلیدهای ملک را تحویل من و دادگاه قرار نداده قابل استناد است؟
آیا او میتواند فقط با ارائه اجاره نامه یک ملک دیگر ثابت کند در این ملک ساکن نبوده است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر در حال حاضر ملک تخلیه شده به شهادت شهود استناد کنید و به تحقیق محلی و احیانا قبوضی که روی ملک صادر شده و در صورت لزوم کارشناسی خط و امضا اجاره نامه