میتونم بگم اینجا ملک پدرم هست و یکی از مستاجرها باید خالی کنه که من خودم میخواهم بنشینم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴۷ #52300840

باسلام و ادب پدر من سه سال ‌یش فوت کرد و بعد ار فوت یک ملک کلنگی و یک ملک که تازه به سه واحد سلخته شده بود ماند اما ملک سه واحد قسط بانک داشت و ما به بزادر بزرگتر وکالت دادیم اما بعد با وکالت ادعای مالکیت کرد و دو واحد به نام خود و یک واحد رو تقسیم کرد اما من شکایت کردم و با اعلام حجر دیگر برادرم که خودم شدم قیمش،وکالت محجور را باطل کردم و الان در شروف ابطال سند هستم
اما ملک در تصرف مادرم که جزو ورثه نیست چون طالاق گرفته و دو واحد دیگر را هم برادری که وکالت گرفته، اجاره داده و تا الان نه از سهم ما از پرداخت اقساط وام چیزی گفته و نه از اجازه بها چیزی به ما داده، در حال حاضر من مستجر هستم و در مزیقه و همینطور پیروز در باطل مردن سندهای وکیل هستم و ملک مجددا به حالت اول بازگشته، سوالم اینه من میتونم اساس خودم رو ببرم اونجا و بگم اینجا ملک پدرم هست و یکی از مستاجرها باید خالی کنه که من خودم میخواهم بنشینم؟!
میدونم میتونم ثمن معامله بخواهم و اجرت المثل ایام تصرف و تقسیم ترکه، اما هیچ کدام رو نمیخواهم فقط میخواهم اساس خود رو به اونجا منتقل کنم، آیا میتوانم به عنوان یکی از ورثه برم و به مستلجر بگم بلندشو؟!!! با سپاس فراوان و من الله توفیق

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اولا که مستاجر شما دارای قرارداد اجاره است ثانیا برای استفاده از ما ترک پدر باید اذن سایر وراث موجود باشد

خیر حتی در صورت رفع تمام موانع موجود، ملک در ماترک قرار دارد و همه ورثه مالکیت مشاعی دارند وتا تقسیم ترکه و تعیین سهم مفروز هریک از ورثه از ماترک مرحوم پدر امکان استفاده شخصی از آن را ندارید.

به مستاجرتاقرارداداجاره اش معتبراست نمی توان اجباربه تخلیه کرد.بعدازاتمام مهلت هم باید مدرکی دال بر مالکیت داشته باشیدتادرصورت عدم تخلیه حکم تخلیه بگیرید.وگرنه ممکن است بابرادرتان اجاره راتمدید کند.