دفاع در برابر ابطال سند چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴,۵۷۴ #52297563

در شکایت خلع ید طرف دفاعی نکرد و محکوم شد و رای گرفتم حالا دعوی ابطال سند کرده از من چه دفاعی بکنم در جلسه اول

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دفاع شما بستگی به ایرادات طرف مقابل دارد و خواهان باید ادعایش را ثابت کند وشما هم در قابل دفاع مقتضی نمایید

سلام باید مستندات بیاورد به راحتی سند ابطال نمیکنند

با سلام باید مستندات بیاورد به راحتی سند ابطال نمیشود

سلام
باتوجه به قانون حفظ اعتباراسنادرسمی ابطال یک سندنیازمنددلایل قانونی ومحکمه پسنداست درصورت نبوددلایل قوی دعوی ردمیشود

درود بر شما
دفاع شما بستگی به دلایل ابرازی جهت بطلان سند دارد .

با سلام با این بیانات شما نمیشود .باید تمام پرونده مورد بررسی قرارگیرد .

با سلام
باید با توجه به دلایل و مستندات طرف مقابل تدارک دفاع نمود