آیا با تماس با پلیس؛ میتوانند ورود به منزل کنند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۲۹ #52284243

در اپارتمان ما هر شب یک واحد جشن های مختلت میگیرن و با صدای بلند اهنگ و مواد و مشروبات الکی باعث نا امنی مجتمع شده اند.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پلیس به عنوان ضابط عمومی مقام قضایی است و عملا قدرت اجرایی مقام قضایی می باشد و اقدامات قضایی توسط پلیس بدون صدور مجوز قضایی امکان پذیر نمی باشد.
در فرض سوال شما در این آپارتمان اعمال منافی عفت و مزاحمت های مختلف برای همسایگان ایجاد می شود که می توان از چند طریق با این موضوع برخورد کرد.
۱- شکایت اهالی آپارتمان و تهیه استشهادیه و شکایت در مراجع قضایی و پی گیری آن با ارائه مستندات
۲- در زمان انجام اقدامات اعمال منافی عفت از جمله پارتی و اختلاط زن و مرد و ایجاد سر و صدا می توان از طریق سامانه ۱۱۰ مراتب نارضایتی را به پلیس اعلام که با حضور عوامل انتظامی در محل و ایجاد ظن قوی در مامورین در خصوص وقوع جرم در آن محل مراتب با قاضی کشیک وقت به صورت تلفنی هماهنگ شده و مامورین با اذن قضایی(ولو شفاهی) اقدام به ورود به منزل و یا محل مورد نظر نموده و ادله و آثار جرم را جمع آوری و متهمان را بازداشت می نمایند.
با درود فراوان/

با سلام بله با دستور قاضی کشیک حق ورود به منزل را پیدا می کنند.

با درود اگر
پلیس با مقام قضایی هماهنگ کند امکان ورود و دستگیری است وگرنه خیر.

درود
ماموران برای ورود به منزل باید دستور و حکم قضایی بگیرند.

قوه قضاییه اعلام نموده : موضوع را با ذکر کامل مشخصات محل و زمان وقوع جرم به شماره ۰۹۰۵۴۳۰۹۴۸۴ در پیام رسان‌های سروش، ایتا و... ارسال کنید سریعا رسیدگی می شود .

پلیـــس بدون حکم قضایی و قاضی کشیک ، امکان ورود به منزل را ندارد . ودر مواقع شکایت آزار از سوی همسایگان در صورتیکه پلیس ورود به منزل را صلاح بداند، باکسب اجازه از مقام قضایی این امکان میســـر میشود.

درود .میتوانید ایجاد مزاحمت شکایت کنید ..ورود به منزل نیازمند انجام تحقیقات اولیه وسپس اخذ دستور قضایی است.