اقدام به طرح دعوی با چه عنوانی نماییم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۶۸ #52276754

عرض ادب بنده و دو برادر دیگرم ملک پدری خود را که سند رسمی دارد به صورت قولنامه ای از پدرمان جهت ساخت منزل مسکونی خریداری نموده ایم و نامه های بلامانع از ارگانهای مربوطه را اخذ و هرکدام جداگانه دفترچه ساختمانی مربوطه را دریافت نموده ایم و اقدام به ساخت و ساز نموده ایم،حال یکی از اهالی با ریختن مصالح ساختمانی در آنجا ایجاد مشکل نموده وما اقدام به طرح دعوی تصرف عدوانی کیفری و متعاقبا ارجاع به کارشناسی نمودیم نظریه کارشناسی و کروکی حاکی از مالکیت اینجانبان گردید اما شکایت مربوطه رد شد لذا سوال بنده از شما بزرگواران است که اقدام به طرح دعوی با چه عنوانی نماییم؟تصرف عدوانی حقوقی با دستور موقت یا مزاحمت و ممانعت از حق؟
ضمنا تاییدیه ناظر فنی گواهی و استشهادیه محلی و شورای روستا نامه بلامانع ارگانهای مربوطه،کروکی تایید شده محل و تاییدیه مالک بودن اینجانبان در نظریه کارشناسی هم موجود می‌باشد،باتشکر و سپاس از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام تحت عنوان مزاحمت و ممانعت از حق میتوانید علیه ایشان اقدام به طرح دعوی نمایید.

بادرودوسلام رفع مزاحمت را ازطریق دادگاه حقوقی درخواست نمایید.

با درود . شما می توانید دعوای رفع مزاحمت و ممانعت از حق مطرح کنید

بنام خدا،رفع مزاحمت را از دادگاه حقوقی بخواهید.

با احترام از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست رفع مزاحمت را مطرح نمایید

تحت عنوان رفع مزاحمت از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام فرمائید

با سلام و احترام

دادخواست الزام به رفع مزاحمت ملکی را مطرح فرمایید.