چگونه شرط ابرا زوج در وکالت طلاق اعمال شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۶۹ #52263507

سلام

میتوان متن سند وکالت حق طلاق به زن طوری تنظیم شود که در ان شرط ابرا مرد از پرداخت کلیه حقوق مالی و قانونی زن از قبیل مهریه، نفقه ، اجرت المثل، نحله، جهزیه،تنصیف اموال،مقرری و...شود.

یعنی مرد مبری الذمه شود؟

البته بابت مهریه میخواهم دو دانگ خانه به نام خانمم بزنم.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان دارد و بایستی فقط در دفاتر اسناد رسمی اینکار صورت گیرد .

بله می شود
هرچند توصیه می شود با مراجعه به دفتر خانه اسناد رسمی بری الذمه کردن مرد و دادن وکالت در طلاق در دو سند مجزا صورت گیرد

با سلام
وکالت در طلاق اصولا هم در ازای بخشیده شدن تمام حقوق زن به او داده می شود،و این امر ممکن است ،فقط در تهیه ی متن آن دقت نمایید

سلام بله امکان دارد . برای تهیه متن در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید