چه رفتار حقوقی می توان با مدیر و آن فرد از ساکنین داشت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۸ #52247605

بنا به ادعای مدیر ( استخدام شده ) ساختمان، تمامی صورتجلسات، مصوبات و فاکتورهای هزینه های ساختمان را یکجا گم کرده است. یکی از ساکنین از این موضوع سوء استفاده کرده و سراغ فاکتورها را می گیرد و از پرداخت هزینه ها امتناع می کند و قاعدتا هزینه های انجام شده به گردن سایر ساکنین افتاده است. برای گرفتن حق و حقوق سایر ساکنین چه رفتاری حقوقی می توان با مدیر و آن فرد از ساکنین داشت؟ با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مفقودیت مدارک مربوط به حال نیست
با ارسال اظهارنامه ای دادخواست پرداخت شارژ نمایید

سلام
آنچه که مفقود شده است مربوط به گذشته است و چنانچه هر یک از ساکنین شارژ های جاری و آینده را نپردازند از طریق راهکار قانونی که برای مطالبه آن در قانون تملک آپارتمان ها پیش‌بینی شده است باید مدیران اقدام کنند و در قبال پرداخت ها باید به ساکنین رسید ارائه نمایند
موضوعاتی که مطرح نموده اید مشکلی ایجاد نمی نماید مگر اینکه به رفتار و اقدامات مدیران اعتماد نداشته باشید و فاکتور هایی را که داشته اند اگر مفقود کردند می توانند المثنی آن را اخذ و به ساکنین ارائه نمایند