چگونگی اخذ حق طلاق برای زوجه را لطفا شرح دهید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۵ #52245222

با سلام همسر بنده از برج ۹ سال ۹۸ منو دخترم رو از خونه بیرون کرده و در دادگاه خانواده الزام به تمکین نامبرده به دلیل رفتارهای نامتعارف رد شد چون در سال ۹۵ منو زده بودن که گواهی پزشکی قانونی صادر شده بود که اومدن تعهد دادن و مجددا موقع بیرون انداختن از منزل به من پیامک تهدید امیز داده بودن و با حمله به درب خانه پدری من برادرم رو هم مورد ضرب و شتم قرار داده بودند دادگاه با ملاحظه مستندات فوق الزام بهخ تمکین وی رو رد کرد شکایت ترک انفاق کردم که با اقرار صریح نامبرده که منو ازر خونه بیرون انداخته به هفت ماه حبس قطعی محکوم شد و در دادگاه حقوقی هم به دلیل عدم پرداخت نفقه محکومش کردم حال سوالم اینه با استناد به موارد فوق چگوونه می توانم طلاق یک طرفه از طرف زوجه مطرح کنم ؟ ایا با این مستندات حق طلاق رو به من میدن؟ و اینکه می خوام حق حضانت فرزندم که دختر ۴ ساله هست رو به صورت دائم بگیرم چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد عسروحرج ناشی از سورفتار و معاشرت زوج و عدم پرداخت نفقه را به استناد ادله موجود تقدیم نمایید

سلام امکان ثبت دعوای طلاق به استناد عسروحرج ناشی از سورفتار و معاشرت زوج و عدم پرداخت نفقه را به استناد ادله موجود دارا می باشید
حضانت طفل نیز فعلا با شما می باشد و بعداز ۷ سالگی طفل اگر پدر در صدد اعمال حق حضانت خویش باشد می توانید اقدام به طرح دعوای سلب حضانت نمایید

با سلام
۱.با توجه به موارد مذکور میتوانید دادخواست طلاق به استناد عسر و حرج مطرح کنید.و احتمال صدور رای طلاق بالاست.
۲.حضانت طفل دختر تا ۷ سال با مادر است.از ۷ تا ۹ سال با پدر است.و بعد از ۹ سال خود دختر تصمیم می‌گیرد قصد زندگی با پدر با مادر دارد.
۳.مهریه در هر صورت به شما تعلق می‌گیرد.