با گرو برداشتن وسایل مستاجر چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۳۲۱ #52235148

با سلام.
بنده یکسال در یک واحد اجاره ای ساکن بودم. بدلیل شرایط بوجود آمده بابت کرونا تقریبا درآمدم را از دست دادم و صاحبخانه کل مبلغ ودیعه را بجای اجاره برداشت. موقع تخلیه بدلیل جا نداشتن وانت به پیشنهاد موجر چند قلم از وسائل از جمله آیینه شمعدان، سماور و... در حیاط ماند تا بعدا آن وسائل را ببریم. هنگام مراجعه برای بردن وسائل موجر گفت شما بدهکاری و فلان مبلغ را واریز کن تا وسائلت را پس بدهم. آیا او حق چنین کاری را دارد؟ من چکار باید بکنم تا وسائلم را پس بگیرم.ضمنا بنده بدهکار نبوده و موجر هیچ مدرکی برای ادعای خود ندارد.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت خیانت در امانت طرح کنید

با سلام. ایشان چنین حقی ندارند ولی در نظر بگیرید که اثبات اینکه اموالی به صورت امانت در اختیار ایشان بوده نیز بسیار مشکل می باشد. در صورتی که مدارکی دال بر این موضوع دارید طرح شکایت کنید.

با سلام و احترام
خیر مخاطب گرامی
می توانید دعوی استرداد مال امانی و شکایت خیانت در امانت را مطرح کنید
موفق باشید

با سلام
در این مورد ، این موجر است که باید اثبات کند شما مدیون هستید
در غیر اینصورت ( عدم اثبات ) شما میتوانید اموال خود را از انجا خارج نمایید
اگر همکاری نکرد از طریق قانون اقدام نمایید

با سلام. به صورت کلی موجر حق چنین کاری را ندارد و شما میتوانید بر علیه او شکایت کیفری مطرح کنید و با استناد به خیانت در امانت مال را مطالبه کنید که شکایت کیفری است.
و از طریق حقوقی نیز حق استرداد و پس گرفتن مال را دارد. چون صرفا مال به صورت امانت در اختیار موجر بوده است

می توانید دعوی استرداد مال امانی مطرح کنید یا شکایت خیانت در امانت

با سلام خیر حق چنین کاری ندارد می توانید دعوی استرداد مال امانی مطرح کنید و حتی می توانید شکایت خیانت در امانت مطرح کنید