دیه راننده مقصر در تصادفات به روز پرداخت میشه یا طبق مبلغ درج شده در بیمه نامه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۶ #52234140

با عرض سلام.

چون بنده در سال ۹۷ وسیله خودمو بیمه کردم و در سال ۹۸ تصادف کردم و در سال ۹۹ رای دادگاه صادر شده است و چون بنده راننده مقصر حادثه شناخته شدم شرکت بیمه میگه که دیه من طبق سالی که بیمه نامه نوشته شده پرداخت میشه یعنی طبق دیه سال ۹۷ باید پرداخت بشه.

میشه روی شرکت بیمه دادخواست بدم که دیه رو به روز پرداخت کنند؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، چنانچه در مورد خسارت راننده مقصر شرکت بیمه پرداخت را موکول به رای دادگاه نموده باشد به نرخ روز والا چنانچه پس از حادثه درخواست به شرکت بیمه گر نموده باشید بر اساس ضریبی از پوشش بیمه حوادث راننده خواهد بود،

سلام دیگه به نرخ روز پرداخت محاسبه و پرداخت میشه

سلام
قانون بیمه به همین روال است که مطابق با نزخ دیه سال تصادف محاسبه میگردد