رسیدگی به پرونده مالیاتی چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۱ #52226752

با عرض سلام همسر سابقم تو شرکت رفته بود شد مدیر عامل شرکت بدون که به من بگه منو عضو هیئت مدیره ثبت کرد اون شرکت بهش مالیات خورد دو میلیارد از اینور رفتن بانک سبزه میدون ۶ میلیارد وام گرفتن من از خدا بی خبر برام پیام اومده حساب مسدود شده رفتم بانک گفتن از مالیات شکایت داری الان ۴سال جدا شدم و این مشکلم دو سال متوجه شدم و هیچ کاری نتوستم کنم
الان دوسال توقیف اموالم حساب بستن

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود قابل شکایت و پیگیری است

با سلام
در صورتیکه بدون اطلاع شما امضا گرفته باشند میتوانید شکایت کنید

در صورتی که بدون اطلاع و اخذ امضا از شما این اقدام صورت گرفته باشد می توانید علیه ایشان شکایت کنید

سلام
با توجه به قانون مالیاتهای مستقیم اعضای هیات مدیره مسوولیت تضامنی در پرداخت مالیات قطعی زمان عضویت خود را با شرکت دارند اما عضویت در هیئت مدیره مستلزم طی تشریفات مندرج در قانون تجارت و اساسنامه شرکت است اگر تشریفات مزبور در خصوص انتخاب شما طبق قانون نبوده و اعلام نام شما بدون امضا شما به اداره ثبت صورت گرفته یا هر دلیل دیگر مبنی بر عدم اطلاع شما از عضویت در هیئت مدیره شرکت مستند به ادله و شواهد کافی، در مراجع ذیربط قابل پیگیری خواهد بود. لازم بذکر با توجه به نوع شرکت مثل سهامی خاص، تضامنی و..... موارد مرتبط با انتخاب مدیران متفاوت است.

اگه منظورتون اینه بدون اخذ امضا از شما اقدام به عضویت شما نموده که میتونین شکایت کیفری انجام بدین.