فروشنده میخواد قرارداد و فسخ کنه, ما هم میتونیم قرارداد خونه را همزمان فسخ کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۹ #52194616

سلام وقت بخیر ما خونمونو فروختیم البته فعلا مبایعه نامه نوشتیم بعد واسه خرید یه خونه ی دیگه هم مبایعه نامه نوشتیم هردو مبایعه نامه رو در یک املاک نوشتیم حالا املاک تاریخی که قرار بوده وام ما آماده شه که به فروشنده بدیمو به دروغ یک ماه زودتر از تاریخ اصلی در مبایعه نامه نوشته حالا فروشنده میخواد قرارداد و فسخ کنه حالا میخوام بدونم ما هم میتونیم قرارداد خونه ای که قراره بفروشیم و همزمان فسخ کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
فسخ مبایعه نامه با توافق طرفین هست
میتوانید با متعاملین توافق کنید
از طریق مراجع قضایی نیز قابلیت اقدام دارد

سلام فسخ مبایعه نامه براساس تراضی طرفین صورت میگیرد و در صورتی هر یک از طرفین نسبت به آن راضی نبوده باشد از طریق دادگاه و بعد از اثبات آن میتواند درخواست فسخ را از دادگاه بخواهید

سلام .هر یک از معاملات تابع شروط همون قرارداد است و نمیتوان آنهارا به هم تعمیم داد.چنانچه در قراردادی که شما خریدار آن هستید شرایطی برای فسخ پیش بینی شده باشد شما نیز میتوانید با رعایت همان شرایط نسبت به فسخ اقدام کنید . اما اگر برای فسخ وجه الالتزام در نظر گرفته شده باشد و یا .... مکلف به پرداخت آن خواهید بود . به هر عنوان این ۲ قرار داد به هم ارتباط ماهیتی ندارند و هر یک فی نفسه دارای اعتبار واحد بوده و نسبت به متعاملین خود نافذ خواهند بود