سهم الارث دختران صغیری که بعد از فوت پدر توسط برادران سرپرستی شده اند، چگونه دریافت میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۳ #52182025

دختران یک خانواده پس از مرگ پدر خانواده توسط برادران دخترها سرپرستی شده و ازدواج کرده اند و اکنون از برادران سهم الارث طلب میکنند و برادران هم معتقدند با توجه به اینکه تا رسیدن به سن رشد و ازدواج مخارج شما را ما تقبل کرده ایم شما ارثی نمی برید.
بفرمایید در این مورد تکلیف چیست؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه ادعایی دارند باید دادخواست بدهند و موضوع با جلب نظر کارشناسی در دادگاه مورد بررسی قرار گیرد

سلام
در هرصورت سهم الارث قابل مطالبه بوده هر شخصی در صورت نبود ممنوعیت ،مستحق دریافت سهم الارث هست

سلام
باید سهم الارث دختران پرداخت شود پرداخت مخارج و هزینه ها رافع این مسئولیت نیست

ارث میبرند و ادعای برادران مسموع نیست

با سلام ارث دختران صغیر قابل حاشا و کتمان به بهانه سرپرستی نیست. برادران ایشان باید اثبات نمایند که سهم الارث متعلقه به خواهران صغیر را به آنها پرداخته اند و در مورد پرداخت هزینه سرپرستی و یا مخارج ازدواج نیز آنان چنانچه قصد تبرع و انجام هزینه رایگان نداشته اند جداگانه میتوانند نسبت به خواهران اقامه دعوی نمایند.