چه جوری میتونم از پزشکی قانونی گواهی سلامت بکارت بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵,۳۱۶ #52179182

آیا محضری که عقد می‌کنه نامه میده برای پزشکی قانونی برای معاینه...چه جوری میتونم از پزشکی قانونی گواهی سلامت معقد و بکارت بگیرم

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای معاینه و گرفتن گواهی بکارت نیاز به مراجعه پزشکی قانونی نیست.
میتوانید با مراجعه به پزشک متخصص زنان ,معاینه و گواهی را دریافت کنید.

می توانید برای دریافت گواهی سلامت مسقیم به پزشک زنان یا ماما مراجعه فرمایید

با سلام میتوانید به پزشک متخصص بانوان جهت صدور گواهی بکارت مراجعه نمایید .

جهت اخذ گواهی به پزشک متخصص زنان مراجعه نمایید

سلام. برای دریافت گواهی بکارت میتوانید به پزشک زنان مراجعه نمایید

به مامایاپزشک زنان مراجعه کنیدجهت کرفتن گواهی عروس به اضافه یه قطعه عکس ۳در۴ومعاینه مقعدبه پزشکی قانونی مربوط می شود،ضمناخانواده هابه معاینه پرده بکارت توجه می کنندنه مقعد.

شخصی که قانونا ۱۸ سال به بالا است می تواند به تنهایی جهت چکاپ هر جای بدن خود (از جمله پرده ی بکارت ) به ماما یا پزشک زنان مراجعه کند. مقعد فقط توسط پزشکی قانونی و در موارد خاص(که خواسته شده باشد) چک می شود.