در ادامه سوال قبل.همسرم مهریه اش را اجرا گذاشته و منزلم را نیز توقیف کرده

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۳۹ #5216

در ادامه سوال قبل.همسرم مهریه اش را اجرا گذاشته و منزلم را نیز توقیف کرده.
بنظر شما بهتر نیس که به مستاجرم بگویم منزل را تخلیه کند و خودم در ان سکونت کنم.که بابت مهریه به فروش نرود .

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در صورتی که در حال حاضر ملک مستقل دیگری دارید تمکن مالی شما برای دادگاه محرز است.

با سلام
ممکن این کار شما فرار از دین تلقی گردد

با درود حضوری پیگیر ماجرا شوید

سلام .ممکن است با انجام این امر خانم علیه شما شکایت فرار از دین مطرح کند.

با سلام
با توجه به اینکه در حال حاضر منزل شما توقیف شده است در صورتی که خواهان تخلیه ملک توسط مستاجر شده و خودتان در آنجا ساکن شوید ممکن است به عنوان فرار از دین محسوب شود.
موفق باشید