میتواند بابت بدهی مالیاتی طی اجراییه این سرمایه را مسدود و بعد فروش سهام ان را بابت بدهی مالیاتی دریافت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۸ #52145130

سلام
اگر دارایی در حساب بورس داشته باشید و ان را در دفترخانه بابت مهریه به همسر خود صلح کنید تا از تاریخ صلح از اصل سرمایه گذاری و تمام سود و زیان ان معادل مبلغ روز سرمایه بورس منتفع گردد ولی حساب سرمایه گذاری بورس به همسر واگذار نگردد دیون دیگر ( مانند بدهی مالیاتی، اداره دارایی ) میتواند بابت بدهی مالیاتی طی اجراییه این سرمایه را مسدود و بعد فروش سهام ان را بابت بدهی مالیاتی دریافت کند؟
یا با توجه به صلح نامه محضری و دیون ممتاز مهریه دیگر امکان پذیر نیست هرچند حساب بورس و سرمایه گذاری همچنان بنام شوهر باقی بماند.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این سرمایه ابتدا به همسرتان میرسد در صورتی که ایشان مهریه را اجرا بگذارد .

سلام
بطور کل،مهریه به عنوان دین ممتاز شناخته میشود و نسبت به هر دین دیگری اولویت خواهد داشت.
اما در صورتیکه بخشی از سهام شما کفاف مهریه زوجه را بدهد،امکان توقیف الباقی آن جهت سایر روابط مالی تان وجود دارد