چه کسی میتواند به عنوان شاهد برای اثبات حرف کارگر در مقابل ادعای کارفرما معرفی گردد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۶۶۵ #52120365

سلام
من جایی کار میکردم که پورسانت داشتم ولی تو قرارداد ذکر نشده پورسانت چند درصد هست ولی یه قرار داد دارم که اگر از این مجموعه خارج شدم پورسانتمو میگیرم,برای این که بخوام ثابت کنم به وزارت کار که پورسانتم چقدر بوده چه شاهدی مورد قبول وزارت کار هست؟
میتونم از افرادی که قبلا تو اون مجموعه کار میکردن به عنوان شاهد معرفی کنم؟
و همون افراد به عنوان شاهد بگن که من سفته داشتم و سفتم فقط برای ضمانت کار بوده؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، بله، شهود خود را ارائه دهید.

سلام
شهادت شهود در اداره کار قابل مسموع نمیباشد

میتونم از افرادی که قبلا تو اون مجموعه کار میکردن به عنوان شاهد معرفی کنم؟
بله
و همون افراد به عنوان شاهد بگن که من سفته داشتم و سفتم فقط برای ضمانت کار بوده؟
بله

با سلام
درخصوص امانی بودن یاضمانتی بودن سفته ها میتوانید به شهادت شهود استناد کنید
درخصوص حقوق ملاک قرارداد است واگر در قرارداد حقوق مشخص نشده باشد.برحسب ساعات کاری و طبق مبنای حقوق وزارت کار خواهد بود

در اختلافات ناشی از روابط کار شاهد جز ادله قابل قبول نمی باشد.اما شهود می توانند در دادگاه به امانی لودن سفته ها شهادت بدهند

درخصوص پورسانت :ملاک قرارداد منعقده است
درخصوص سفته :: باشاهد قابل اثبات هست

سلام در خصوص سفته شهود می تواند برای اثبات ضمانی بودن ان به دادگاه معرفی شود . اما در خصوص میزان حقوق ، اگر رقم معینی تعیین نشده بر اساس میزان ساعات کاری و بر مبنای حقوق اداره کار ، مستحق دریافت حقوق و مزایا خواهید بود .