آیا بعد از دو سال همسرم می تواند بابت تدلیس در نکاح خواهان فسخ نکاح باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۶۰ #52099832

با درود خدمت وکلا و کارشناسان محترم، لطفا بنده رو راهنمایی کنید.
زوجه باکره هستم حدود ۵ سال پیش با آقایی عقد کردیم و بصورت توافقی بدون داشتن رابطه زناشویی جدا شدیم و دادگاه به من اجازه داد که شناسناممو عوض کنم و سفید و غیرالمثنی بگیرم حدود دو سال پیش با همسر فعلی م عقد کردیم و در دوران آشنایی موضوع عقد قبلیمو بهشون گفته بودم و ایشون کاملا پذیرفته بودن؛اما مکتوب نکردیم
امسال به دلیل اختلاف نظرهایی که با هم داشتیم، ایشون تصمیم به جدایی گرفتن اما اقدامی نکردن چون تمایل داشتن که بصورت توافقی و بدون احقاق حقوق بنده جدا شویم که من قبول نکردم، حالا من مهریه اجرا گذاشتم و حکم محکومیت بدوی برای ایشون صادر شده و ایشون دعوی فسخ نکاح رو مطرح کردن که من ایشون رو فریب دادم و ازدواج قبلیمو ازشون پنهان کردم.۱- آیا دعوی ایشون رد می شه؟۲-آیا اگر دعوا رد بشه من می تونم اعاده حیثیت کنم؟۳-چطور باید از خودم دفاع کنم که حقوقم ضایع نشود؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دعوی فسخ نکاح . قطعا رد می شود

سلام بعد از گذشت دو سال از زندگی مشترک به نتیجه نمی رسند چون خیار فسخ فوری است به محض اینکه ایشان متوجه این موضوع شدند باید فورا اقدام می کردند. در صورت عدم اثبات این قضیه شما می توانید بابت افترا از وی شکایت کنید.