چگونه میتوانم اقدام به خواندن گزارش پلیس و اتهامات وارده را بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۵ #52095077

سلام خدمت وکلای محترم
بنده برای جرم حمل مشروبات الکلی دادگاهی شدم، به دلیل مشکلات مالی نمیتوانم وکیل بگیرم، هم اکنون حکم بنده آمده و ۲۰ روز برای واخواهی زمان داده اند، حال من برای اینکه بتوانم لایحه خود را بنویسم و دفاع از خودم باید بتوانم گزارش پلیس و اتهامات وارده به خود را بدانم ولی بعد از چند بار مراجعه به دادگاه به من اجازه دیدن پرونده خودم را نمی دهند و می گویند فقط وکلا می‌توانند پرونده را بخوانند.
دوستان اگر ماده قانونی وجود دارد که من بتوانم از این حق مسلم خودم استفاده کنم؟
بسیار سپاسگذار خواهم بود.

مشاوره حقوقی شرب خمر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
از دادگاه تقاضای وکیل معاضدتی نمایید تا ایشان به محتویات پرونده دست پیدا کرده و شما را مطلع کند

تنها اگر بازپرس قرار عدم دسترسی به مدارک پرونده را طبق ماده ۱۹۱ قانون آیین دادرسی کیفری صادر کرده باشد این امر مانع قانونی دارد و این امر از حقوق دفاعی متهم است والا طبق ماده ۵ قانون آیین دادرسی کیفری متهم باید در اسرع وقت، از موضوع و ادله اتهام انتسابی آگاه و از سایر حقوق دفاعی مذکور در قانون بهره مند شود.

سلام
به دادگاه مراجعه و تقاضای وکیل معاضدتی نمایید و ضمن آن تقاضای صدور دستور جهت مطالعه پرونده را کنید

سلام- درصورتیکه گزارش صورتجلسه پلیس موید جرم شما باشد نمی توانید انکار کنید. فقط می توانید از قاضی تقاضای تخفیف از جرم را درخواست نمایید. اگر تاکنون مرتکب چنین جرم و سایر جرم های تعزیری و حدی نشده اید. امکان دارد قاضی در مجازات شما تخفیف را لحاظ نماید/.