تقسیم ارث بین وراث ناعادلانه صورت گرفته، چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۸ #52094707

سلام خسته نباشید
سئوال : منزلی کلنگی از پدری برای دو پسرش به ارث مانده است . قیمت این ملک ۳ سال پیش، حدود ۵۰۰ میلیون تومان بوده و در همان زمان یکی از پسرها توافق می کند تا با دادن آپارتمانی به برادرش به ارزش ۲۵۰ میلیون سهمش را بخرد. البته این توافق فقط در حد زبانی و حرف بوده است . ۳ سال از این ماجرا می گذرد و هیچ انتقالی صورت نمی گیرد. حال بعد از سه سال ارزش این ملک کلنگی ۱/۵ میلیارد تومان شده ، ولی ارزش آن آپارتمان مذکور که آن زمان ۲۵۰ میلیون بود ۳۵۰ میلیون شده . این فرد با استناد به توافق ۳ سال پیش که فقط در حد حرف و زبانی بوده، برای خرید سهم برادرش فقط همان آپارتمان را داده است. در حالیکه سهم برادرش در حال حاضر ۷۵۰ میلیون شده، ولی ارزش این آپارتمان ۳۵۰ میلیون تومان است . آیا می توان شکایت کرد؟ ممنون از لطفتون

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر تقسیم نامه تنظیم شده دادخواست ابطال انرا به جهت اینکه به غلط صورت گرفته تقدیم دادگاه نمایید.