حکم فحاشی و تهدید چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۲۴۳ #52084063

سلام باپیامک ها ومدارکی که اززنم داشتم به جرم رابطه نامشروع تلفنی شکایت کردم بعدبهش پیامک دادم که شلاق بهتون میزنن وسنگسارتون میکنن فحش هم دادم اونهم همین فحش هاروبمن داده حالا برای فحاشی وپیامک تهدید شکایت کرده.من توی بازجویی بعضی پیامهارو تایید کردم.موقع دادگاه چه کاربهتره بکنم دفاع خوبی باشه؟ عصبانی بودم اینکاروکردم حکمش چیه اگ محکوم شم؟ ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه مرتکب عمل مجرمانه شده اید و تنها می توانید رضایت بگیرید

سلام و درود
فحاشی و بکار بردن کلمات رکیک مجازاتشان تا ۷۴ ضربه شلاق و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی محکوم می گردد

فحاشی و استعمال الفاظ رکیک اگر مستوجب حد قذف نباشد، به مجازات مرتکب فحاشی تا ۷۴ ضربه شلاق و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی محکوم می گردد.