این ثبت نشدن در سامانه ثنا برای من دردسر نشه با توجه به اینکه مهلتش گذشته؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۵ #52072560

با سلام.
من روی حکمی که مربوط به یک فقره چک بود تجدید نظر ثبت کردم. هزینشو و تمام فرم هاشو پر کردم و تحویل همون شعبه مربوطه دادم ولی هنوز تووی سامانه ثنا برای من ثبت نشده و اینکه این مهلت برای من تا تاریخ ۹۸/۱۱/۲۵ بوده برای تجدید نظر. و اینکه من این تجدید نظر رو در تاریخ ۲۲ بهمن ثبت کردم.

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید اعتراض خود را ظرف مهلت مقرر قانونی از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید

روز ۲۲ بهمن تعطیل بوده است لذا مشخص نمایید طریقه ثبت و تحویل به شعبه چگونه بوده است
خارج از مقوله روز تقدیم اگر مطابق مقررات قانونی اقدام کرده اید جای نگرانی نیست

با سلام
معمولا نجدیدنظرخواهی میبایست از دفاتر خدمات قضایی اقدام شود
چنانچه از انجام ان اطمینان دارید به شعبه مراجعه و پیگیر ان شوید

با سلام
مخاطب گرامی؛ در حال حاضر ثبت دادخواست تجدیدنظرخواهی در شهر تهران و دیگر شهرها از طریق دفاتر خدمات قضایی انجام می شود. اگر در شهر شما همچنان به شیوه سنتی از طریق ثبت دادخواست تجدیدنظرخواهی در دادگاه بدوی صورت پذیرفته است چنانچه در موعد مقرر قانونی ثبت گردد مشکلی پیش نخواهد آمد. ضمنا ۲۲ بهمن مصادف با تعطیلی رسمی بوده و امکان ثبت دادخواست عملا منتفی بوده است!

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور :خدمت شما بزرگوار عرض کنم : چنانچه در شعبه صادر کننده رای دادخواست تجدید نظر خود را ثبت فرمودید دیگر جای نگرانی ندارد . بمحض ارجاع به یکی از شعبات تجدید نظر برای شما پیامک ارسال خواهد شد و چنانچه مجددا ارسال نشد یقینا درزمان ثبت در شعبه مشخص شده حتما به شما اطلاع رسانی خواهد شد که در شعبه .......... ثبت گردیده /. لذا جای نگرانی ندارد

تجدید نظر خواهی از طریق دفاتر الکترونیک قضایی انجام میشه

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید