آیا مسکن مهر که بنام من هست ولی مادرم خریده قابل توقیف برای مهریه هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۸۹ #52072

با سلام
چند سال پیش مادر من قصد خرید یه مسکن مهر تو شهرستان داشت و چون خودش شرایط لازم رو نداشت به نام من خرید، الان حدود ٢ ساله که تحویل دادن، که مادرم داده به برادرم ازش استفاده می کنه، پولهای پیش رو خودش واریز کرده البته مسلما فیشها بنام من بوده، اقساطش هم به نام من هست و از طریق حساب من پرداخت شده تا حالا ولی مادرم به من پس داده، از طرفی من ساکن تهرانم و اینجا به تازگی یه خونه با وام بانک مسکن خریدم، حالا خانم گیر داده قهر کرده که از خونوادش دوره، و احتمال این هست که بخواد با مهریه تحت فشارم بذاره، و نگران این هستم که مسکن مهر مادرم که تو شهرستونه و بنام منه رو توقیف کنه، من چطور می تونم از ضایع شدن حق مادرم جلوگیری کنم، بنده خدا همه پول این خونه رو خودش داده فقط به نام منه، البته الان اعلام کردند که مدارک تحویل بدیم که سند بزنند، آیا میشه مدارک مادرم رو بدم، فرار از دین محسوب نمیشه؟لطفاً راهنماییم کنید. سپاسگزارم

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا مستحضر باشید که یک خانه جزء مستثنیات دین میباشد و قابل توقیف بابت مهریه نخواهد بود ثانیا مسکن مهر در حالت کلی معمولا توقیف نخواهد شد و رویه های مراجع قضایی متفاوت میباشد.