فحاشی در ملاعام چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴,۴۸۳ #52069698

سلام.خانم بنده سه ماه قبل درملا عام فحش ناموسی داده به من. پسر خواهرم که فامیلیش با من یکی نیست و ۲۵ سالشه هم شاهد بود ایا میتونم از ایشون شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مستند به شهادت شهود اقدام نمایید

بله امکان شکایت هست شهادت ایشان نیز قابل استناد بوده و منعی ندارد شکایت قذف مطرح نمایید

با درود شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید
به شهادت شهود و دیگر مستندات خویش استناد نمایید

سلام
امکان طرح شکایت علیه ایشان را دارید و میتوانید به شهادت شاهد استناد کنید

با سلام از طریق استناد به شهادت شهود، فیلم دوربین های مدار بسته، سوگند ،و....

بله میتوانید ،با شهادت شهود هم قابل اثبات است ،ولی قبل از هر اقدام از یک وکیل دادگستری کمک بگیرید

سلام و احترام.

طبق ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی در مورد فحاشی:

"توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود."

لذا شما میتوانید با استناد به ماده فوق و ارائه مدارک و شواهد از ایشان شکایت کیفری با عنوان و فحاشی مطرح نمایید

موفق و سربلند و پیروز باشید.