تقسیم ناعادلانه ارث را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۴,۹۷۵ #52068547

پدرم تمام اموال خود را بصورت وصیت نامه بنام برادر و خواهرانم زده است. آیا میتوانم شکایت نموده و حق خود را بگیرم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در قالب وصیت نامه باشد، تا یک سومو قابل اجرا است و بیش از یک سوم نیازمند اجازه وراث است

باید دادخواست ابطال مازاد بر ثلث وصیتنامه به طرفیت وراث تقدیم نمایید.اگر ملک در تصرف آنان است همچنین علاوه بر خواسته مزبور خلع ید مشاعی را نیز می توانید تقاضا کنید.

سلام
در قالب وصیت نمیتوان این کارو کرد مگر اموال راانتقال دهد

با سلام
وصیت نامه مذکور میبایست به حکم دادگاه تنفیذ گردد،که در صورت عدم قبول از سوی سایر ورثه ،تا یک سوم تنفیذ و مازاد بر آن بین تمام وراث تقسیم میگردد

بله

وصیت تا ثلث ترکه نافذ است و نسبت به بقیه منوط به تنفیذ وراث است شما میتوانید با درخواست انحصار وراثت به حقوق قانونی خود برسید

اگر در قالب وصیت نامه این امر صورت گرفته باشد، تا یک سوم صحیح و قابل اجرا می باشد و بیش از یک سوم نیازمند اجازه وراث می باشد.
اما اگر در قالب بیع یا سایر عقودی که ناظر بر تملیک دارایی می باشد، این امر صورت گرفته یاشد، کاملا صحیح و بلااشکال می باشد.

طبق شرع و قانون فقط تا یک سوم وصیت نافذ است