آیا سند وکالت بلاعزل به تنهایی برای اثبات اینکه پدر ورثه ملک را به بنده انتقال داده و دیگر حقی در آن نداشته اند کافی نیست؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۴۵۴ #52052491

بدلیل روابط دوستانه ملکی رو بدون تنظیم مبایعه نامه به صورت وکالت بلاعزل محضری سال ۸۴ از رفیقم دریافت کردم و مبلغ آن را به حساب او واریز کردم، سند را رفیقم در دفترخانه ای تنظیم کرده بود و به من اطلاع داده بود که در فلان محضر سند تنظیم گردیده،بنده بعد از فوت او به محضر رفتم وکالت بلاعزل را امضا نمودم و با آن سند را به نام خود انتقال دادم،حالا ورثه ی او مدعی شده اند که چون مبایعه نامه در کار نبوده و شاهد و مدرکی مجود ندارد که ثابت کند آن مبلغ واریز شده مربوط به بیع ملک بوده و از طرفی بعد از فوت رفیقم وکالت باطل می شود فلذا انتقال ملک بدون مجوز قانونی بوده است و آن وکالت صرفا برای فروش ملک و رساندن مبلغ آن به صاحب ملک بوده و اینجانب صرفا وکیل او بوده ام و مالکیتی در آن ملک نداشته ام!!!

مشاوره حقوقی ملکی
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام وکالت بعد از فوت یکی از طرفین باطل میشود

با سلام خیر کافی نیست و ادعای شما با مدارک فوق ثابت نمی شود

سلام
در صورت فوت وکالت باطل می شود

برای اثبات مالکیت باید یکی از عقود مثل بیع یا صلح ثابت شود.

خیر امکان پذیر نیست ادعای شما با این دلایل اثبات شدنی نیست

درود وکالت با فوت هریک از طرفین باطل می‌شود

با احترام وکالت با فوت هریک از طرفین باطل می‌شود برای اثبات ادعای خویش به شهادت شهود و فیش‌های واریزی استناد نمایید