برای اثبات سهامداری آیا اظهار نامه کافیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۴ #52026684

سلام
من برای ویزای تحصیلی کانادا در حال اقدام کردن هستم . در ایران یک شرکت سهامی خاص داشته که البته نام اینجانب ( و سهامداران عادی) تنها در اظهار نامه آمده است و در آگهی ثبت یا اساس نامه اشاره ای به نام سهامداران نشده است و در ضمن برگه سهامی دریافته نکرده ایم . خواستم بپرسم برای اثبات سهامداری آیا اظهار نامه کافیست ؟
سوال دوم اینکه اینجانب در حال خروج و انتقال سهام در این شرکت هستم آیا فعالیت های بعد از خروج من با توجه به اینکه آگهی سلب مسئولیت ارائه خواهم کرد برای من می تواند مشکل ساز شود؟

ممنون از پاسخ و پیشنهادات شما

مشاوره حقوقی شرکت ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نام سهامداران حتما در آگهی تاسیس شرکت قید گردیده است.

همینکه اسم شما بعنوان سهامدار در آگهی باشد کافیست و پس از انتقال سهام شما مسئولیتی نسبت به آینده ندارید .

سلام
بر اساس ماده ۳۹ لایحه اصلاحی قانون تجارت،
سهام بی نام بصورت سند در وجه حامل تنظیم می شود و شخصی که آن را در اختیار دارد،
مالک و صاحب آن محسوب می شود، مگر خلاف آن ثابت شود،
لذا نقل و انتقال سهام بی نام به صرف قبض و اقباض صورت می گیرد و نه نیاز به تصویب مجمع خاصی دارد و نه نیاز به ثبت در مرجع ثبت شرکت ها دارد و
بنابر این باید گفت که نقل و انتقال سهام بی نام هیچگونه تشریفاتی ندارد.
مشکلی برای شما ندارد