با یک موتور تصادف کردم مقصر موتور بوده

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۳۶۴ #5202

سلام.. در تاریخ 93/7/30 ساعت 19 بنده با سواری پراید در حال حرکت در خیابان فدائیان به سمت شمال بودم.. راهنما زدم در ورودی آزادگان شرق تا به سمت راست بروم در همان لحظه موتوری از روبرو (فدائیان به سمت جنوب) خلاف جهت خیابان با سرعت به گوشه سمت شاگرد ماشین من برخورد کرد و راکبین که 2 نفر بودند از موتور پرت شده و به تیر چراغ برق برخورد کردند. کسی که راننده بود مصدوم شده پایش شکست ولی پشت سریش که صاحب موتور هم بود صدمه ندید .. هر دو 14 یا 15 ساله بودن و گواهینامه نداشتن .. افسر راهور در کروکی مقصر آنها را اعلام کرده .. مراحل تکمیل پرونده را انجام دادیم به جزء پزشکی قانونی که دادسرا خواسته.. بیمارستان هم تا موقع ترخیص اجازه خروج از بیمارستان را نمیدهد.. فردا (93/8/7) باید به دادسرا برویم تا تکلیف ماشین من و خسارتش مشخص شود .. میخواهم زودتر ماشینم را ترخیص کنم .. اولا آیا بیمه موتور خسارت من را میدهد؟؟ ثانیا اگر نداد به چه شکلی میتوانم ماشینم را زودتر ترخیص کنم؟؟ طرف مقابلم (مصدوم و صاحب موتور) حاضر به پرداخت خسارت از جیب خودشان هستند.

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ایشان ملزم به پرداخت خسارت می باشند حالا یا از طریق توافق و یا از طریق قانونی

برای افت قیمت دادخواست دهید

با سلام
جهت تفت قیمت دادخواست دهید و ...

با درود افت قیمت خودرو قابل مطالبه است

سلام .بدوا برای افت قیمت خودرو دادخواست دهید از محل پرداخت بیمه خسارات قابل دریافت اما تا سقف تعهداتش .وبعد بیمه از مقصر دریافت می دارد .خودرو هم اگر بیش از۵سال از تولیدش داشته باشد افت تعلق نمی گیرد.

با سلام
در خصوص پرداخت خسارت وارده به شما از طریق بیمه باید از سازمان مربوطه سوال بفرمائید و یا اینکه با مقصر حادثه توافق کرده تا شخصا خسارت وارده به شما را جبران نماید.
موفق باشید