گفت پول وکیل و خسارات دادرسی و طبق قولنامه تا تاریخ دادگاه باید به من ضرر و زیان بدی، میتونه اینکارو کنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۱۶ #52002602

سلام من یه زمینی رو فروختم و سند رو به نام خریدار نزدم و حالا اون دادخواست الزام به ایفای تعهد (انتقال سند رسمی به نام خریدار) داده و وکیلش در بخش خواسته نوشته《 مقوم به ۷میلیون و دویست هزار تومان ارزش منطقه ای ملک و ۷میلیون و دویست هزار تومان مطالبه خسارات دادرسی 》
این یعنی چی؟ چه معنی میدی؟
خودم که دیدمش به من گفت پول و کیل و خسارات دادرسی و روزی ۲۰۰ هزار تومن طبق قولنامه تا تاریخ دادگاه باید به من ضرر و زیان بدی! میتونه اینکارو کنه؟ گواهی عدم حضور هم نداره

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه دادرسی که مقوم شده به انضمام حق الوکاله باید پرداخت کنید در مورد مطالبه خسارت روزانه و یا وجه التزام اگر در قرار داد ذکر شده باشه که در چه روزی در محضر باید حاضر میشدید و نشدید اگر عدم حضوراز محضر گرفته باشه قابل مطالبه است
بازم بستگی به مبایعه نامتون داره که به چه شکل تنظیم شده و چه مواردی در داخلش قید شده .

طبق قرارداد می تواند عمل کند
اینکه ارزش را پایین تر زده به دلیل کم کردن هزینه دادرسی است

اگر در قرارداد وجه التزام قرارداده باشید وانتقال سند در مدت معین کرده باشید می تواند از شما بگیرد تقویم خواسته برای پرداخت هزینه دادرسی وصلاحیت دادگاه است