حکم جعل صلحنامه توسط یکی از طرفین چیست؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۹۶۱ #52

با عرض سلام و خسته نباشید . یه سوال داشتم خدمت شما:
چند سال پیش بین برادران و خواهران صلحنامه ی تقسیم زمین مبنی بر رسیدن
همه وراث به حق و حقوق خود از ماترک مرحوم پدری تنظیم گردید و این
صلحنامه به تایید دادگاه رسید ولی پس از چند سال یکی از وراث (خواهر بقیه وراث) اثر انگشت خودرا محو می کند و سپس علیه بقیه وراث شکایت می کند تا به سهم بیشتری برسد ، ولی این جعل با شکایت بقیه وراث و نظر کارشناسی کشف و اثبات گردید. سپس بقیه
وراث نیز از خواهر خود که اثر انگشت خودرا در صلحنامه جعل کرده است
شکایت می کنند و خواهر خودرا به اتهام جعل محکوم می کنند
حال سوالم این است که حکم این جعل چه خواهد بود؟ اگر زندان است چند سال خواهد بود آیا محکوم می تواند بجای زندان جزای نقدی پرداخت کند تا به زندان نیفتد؟(ضمنا ارزش مجموع تمام زمینها امسال حدود ۳۰۰ میلیون تومان می باشد)

مشاوره حقوقی جعل
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام‌
به حبس یا جزای نقدی محکوم میگردد

حبس یا جزای نقدی موفق باشید

مجازات حبس یاجزای نقدی دارد

با درود مجازات آن بنا به مورد می‌تواند حبس یا جزای نقدی باشد

سلام .مجازات جعل حبس وجزای نقدی است

سلام مجازات حبس و جزای نقدی در پی خواهد داشت

بادرودوسلام مجازات آن شامل حبس و جزای نقدی می باشد.