پولی که از طریق زیر کسب شده چه جرمی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۷ #51980415

با سلام.
احتراما اینجانب کارمند دولت می باشم.
افرادی با دستکاری تاسیسات نفت و گاز، مال غیر شرعی بدست آورده اند و درصدی از پول مذکور به اینجانب تحویل شده است.
اینجانب در دستکاری نقشی نداشته ام و صرفا جهت اطمینان خاطر و عدم ایجاد مشکل ، با این افراد بوده ام.
حال ی سوال دارم پولی که از طریق بالا کسب شده چه جرمی دارد؟
۱- رشوه؟؟ ۲- اختلاس؟؟ ۳- تحصیل مال از طریق نامشروع؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بنا به مورد می‌تواند اختلاس، تحصیل مال از طریق نامشروع و رشوه باشد

چنانچه شما وجه را بابت انجام کاری که از وظایف استخدامی شما می باشد دریافت داشته اید رشوه ، چنانچه پول متعلق به دولت و شما آن را تصاحب نموده اید اختلاس و در خارج از فرض های فوق ممکن است عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع و یا ادعای اعمال نفوذ داشته باشد