چطوری به علت تهدید از خانواده دوستم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۲۵ #51979866

سلام

من ۱۶ سالمه یا چند تا از دوستام وارد به سری روابط دوستی شدیم و بیرون میرفتیم و عکس داریم که یکی از دوستام موضوع رو فهمید و انقدر به دوستم سختگیری کرد که خودکشی کرد و الان وضعیت روحی خوبی نداره مادرش به من زنگ میزنه و از من اطلاعات میخواد و من رو تهدید میکنه میگه اگه بهش بگی من باهات حرف میزنم برات سو پیشینه درست میکنم و تهدید میکنه که اگه به من کمک نکنی و وضعیت دخترم بهتر نشه پدرش شماهارو میکشه و تهمت میزنه که ۲۹میلیون تومن از پول هایی که دخترش دزدیده دست من هست و من باعث خودکشی ناموفق اون شدم و مادرم رو تهدید کرده که میره محل کارش و ابروریزی میکنه و تهمت فاسد بودن به من و مادرم زده و تهدید کرده که شکایت میکنه و نمیزاره هیچ مدرسه ای من رو ثبت نام کنه و تهمت دزدی از اموالشون رو به من زده و گفته من برای دخترش نوشیدنی الکلی اوردم و سیگار و قلیان را دادم دستش و میگه از من عکس و فیلم داره و عکسی که من بغل دوستم نشستم هستش که میگه همجنس گرا هستم و بیمار جنسی و روحی روانی هستم و زندگی من و خانواده ام رو به جهنم تبدیل کرده.

چطور تهدید اونهارو پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر تمامی موارد فوق کذب است اقدام به تدوین شکواییه با عنوان تهدید نمایید

اقدام به طرح شکایت بابت تهدید و توهین و افترا و نسبت دادن زنا و مزاحمت نمایید ولیکن قبل از آن از ایشان مدرک جمع آوری نمایید .

با سلام
اینکه میره محل کار و آبروریزی میکنه خودش جرمه و مجازات داره ولی درخصوص شکایت تهدید باید شاهد معرفی کنید

سلام شما علیه شخص مذکور با داشتن شاهد و ادله مناسب شکایت کیفری (تهدید و
افترا) مطرح نمایید.

با ادله ی محکمه پسند از جمله شهود،پیامک ،استسهادیه
در دادسرا شکایت افترا و توهین مطرح کنید

طرح شکایت تهدید .البته با داشتن دوشاهد

شکایت کیفری تهدید،توهین،افترا، تهمت مطرح کنید