آیا هم اکنون با گذشت این مدت زمان از صدور حکم حساب بنده رفع توقیف شده یا میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #51970595

با عرض سلام و خسته نباشید.
همسر بنده بعد از یکسال زندگی مشترک اقدام به مطالبه مهریه از طریق دادگاه خانواده به میزان ۵۰۰ سکه تمام بهار + ۵۰۰ مثقال طلا ۱۸ عیار + ۵۰ میلیون تومان وجه نقد + هزینه خسارت دادرسی نموده و رای محکومیت دادگاه علیه من صادر شده. الان نزدیک دو ماه از صدور حکم دادگاه نیز گذشته ولی همسرم هنوز اجرائیه نگرفته.
آیا با گذشت این مدت زمان پرونده مهریه مختومه گردیده؟
جهت اطلاع شما وکلا محترم بنده هیچ گونه مالی ندارم و کارمند بخش خصوصی با درآمد حداقل میباشم. اما فقط در حساب بانک مسکنم ۴۰ میلیون پول بابت وام مسکن اولیه زوجین داشتم که بابت مهریه توقیف گردیده.
آیا هم اکنون با گذشت این مدت زمان از صدور حکم حساب بنده رفع توقیف شده یا میشود؟
خواستم به بنده بگید در این مرحله باید چه اقدامی بکنم و قاضی اجرای احکام چگونه نحوه پرداخت مهریه فوق + هزینه خسارت دادرسی را برای من مشخص میکند؟
ممنون از شما وکلای عزیز و محترم.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر پرونده مختومه نخواهد شد و ۴۰ میلیون اخذ شده به عنوان پیش پرداخت و سایر مبلغ مهریه و مطالبات مالی به صورت اقساط توسط شما باید پرداخت گردد در غیر این صورت رفع توقیف صورت نخواهد گرفت

سلام. پرونده مختومه نمیشه .. نحوه اجراهم اینطوره چهل میلیون رو زوجه میگیره. هرچقدرم که از مهر باقی مونده باشه از حقوق شما با توجه به مبلغ دریافتی شما حالا یا به صورت وجه نقد یا سکه ان هم به صورت یک ماهه یا چند ماهه از شما تا اتمام مهریه گرفته میشود