ظاهرا رفتن شکایت کردن برای دیر کرد؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۵۷ #51969305

سلام یه فقره چک دارم برای سال ۹۳ مبلغ ۳میلیون الان رفتن ازم شکایت کردن. من گفتم مبلغ دارم بدم. اما ظاهرا رفتن شکایت کردن برای دیر کرد. ندارم دیر کرد بدم چه راهی انجام بدم با سپاس

مشاوره حقوقی چک
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خسارت تاخیر تادیه به ایشان تعلق میگیرد،اگر توانایی پرداخت مبلغ را به صورت یکجا ندارید دادخواست اعسار مطرح کنید.

با سلام
شما موظف به پرداخت وجه چک و خسارت هستید و راهی جز پرداخت ندارید اما می توان برای شما شرایط پرداخت در نظر گرفت.

در صورت عدم توانایی در پرداخت یک جا می توانید دادخواست اعسار مطرح کنید

شما ملزم به پرداخت دیرکرد هستید
اگرواقعا ندارید درخواست اعسار بدهید

باسلام میتوانید ادعای اعسار نمایید تا پرداخت برای شما تقسیط گردد.

در صورت محکومیت به پرداخت خسارت تاخیر تادیه میتوانید دادخواست اعسار مطرح نمایید.

با سلام..
در اینخصوص جنابعالی ملزم به پرداخت می باشید و در صورت عدم توانایی مالی پرداخت بصودت یکجا می توانید دادخواست اعسار مطرح و نهایتا پس از اثبات عدم ملائت مالی، حکم به تقسیط صادر گردد..
موفق باشید..