مهلت اقدام برای اخذ بیمه بیکاری چه میزان است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۳ #51953342

با سلام. بنده ۷ سال در شرکتی کار کردم. ۱ اسفند ۱۳۹۸ ، نامه ای به بنده دادند که" شرکت در حال تعدیل نیرو است و همکاری شما با شرکت تا پایان سال ۱۳۹۸ هست. " سوال بنده این است که چون تاریخ نامه تعدیل برای ۱ اسفند ماه ۹۸ هست، مهلت ۳۰ روزه بنده برای اقدام به اخذ بیمه بیکاری تا پایان اسفند ۱۳۹۸ هست یا تا پایان فروردین ۱۳۹۹ ؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای بیمه بیکاری طرف ۳۰ روز باید اقدام شود .

استناد بند ب ماده ۶قانون بیمه بیکاری ،۳۰روز از تاریخ وقوع بیکاری می باشد،البته مراجعه پس از ۳۰روز در صورت عذر موجه تاسه ماه امکان پذیر است

با سلام
مهلت قانونی به استناد بند ب ماده ۶قانون بیمه بیکاری ،۳۰روز از تاریخ وقوع بیکاری می باشد،البته مراجعه پس از ۳۰روز در صورت عذر موجه و تایید هیات حل اختلاف با ارائه مستندات کافی ،تاسه ماه امکان پذیر می باشد.