میتونم سیم رو توقیف کنم و همچنین حسابهای بانکیشون رو؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۹ #51949553

سلام وقت بخیر . من یک سالی هست که مهریه ام رو بصورت اقساطی یک چهارمد از همسرم میگیرم یعنی حکمشم صادر شده و چون از اداره ثبت دادخواست دادم هیچ پیش پرداختی نگرفتم وخودرویی دارند که صوری توقیف زدند و من دنبال ماشین نرفتم ایشون یه سیم کارت کد ۲ دارند
من میتونم سیم رو توقیف کنم و همچنین حسابهای بانکیشون رو ؟ و اینکه راهنمایی میفرمایید که از چه طریقی اینکارو باید انجام بدم ممنون میشم .

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر جهت توقیف سیم کارت و توقیف حسابها از اجرای ثبت اقدام نمایید

سلام سیم کارت را میتوان توقیف کرد

جهت توقیف سیم کارت و توقیف حسابها از اجرای ثبت اقدام نمایید

با سلام
بخشی از مهریه خود را از طریق دادگاه خانواده به اجرا بگذارید و پس از محکومیت خوانده در راستای اجرای حکم و از طریق اجرای احکام مدنی نسبت به توقیف اموال مذکور اقدام نمایید. در صورت فوریت از طریق دادخواست تامین خواسته می توانید شروع کنید.
موفق و پیروز باشید

بله اگر اموالی از ایشان میشناسید امکان توقیفش هست.

سیم کارت را میتوان توقیف کرد

درود بر شما ، بله دوست گرامی، قابل توقیف است.