برخلاف قوانین کار و براساس اشتباهات بزرگ هیئت حل اختلاف به کارگرم حکم ابقا به کار داده شد؛ آیا به دیوان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۲ #51947017

بنده فست فودی دارم که کارگر بنده به عنوان اشپز ساندویچ کار و پیتزا کار بود و به مدت یکسال در مغازه ام کار کرده بود اخراجش کرده بودم و قرارداد کاری هم نداشتیم جای بسیار تاسف دارد که هیئت حل اختلاف اداره کار از خدا بی خبر حکم ابقا به کار به کارگرم داده بنده نیز استناد کردم به تبصره ۲ ماده ۷ قانون کار که شغل کارگر یا کارمند باید جنبه و ماهیت مستمر و دائمی داشته باشه اما کارگر ساندویچ و پیتزا کار که شغلی با جنبه و ماهیت مستمر و دائمی نیست اما برخلاف قوانین کار و براساس اشتباهات بزرگ هیئت حل اختلاف به کارگرم حکم ابقا به کار داده شد ایا به دیوان عدالت اداری که مرجع عالی است شکایت کنم دیوان اخراج کارگر رو موجه و رای هیئت حل اختلاف رو نقض میکنه یا نه؟ (توضیحات کامل ومفصل میخوام)

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
رای هیئت تشخیص را بر اساس قانون کار داده شده و ایرادی مطرح نیست مگر اینکه خلافش ثابت گردد
دیوان عدالت اداری بر اساس مستندات و شواهد موضوع را بررسی میکند و اگر تشخیص به نقض دهد نقض مینماید
ولی در خصوص قانون ایرادی وارد نیست که بتوان به آن استناد کرد
برای توضیح مفصل از طریق مشاوره تلفنی اقدام فرمایید

با سلام
کلیه موارد اعتراض نسبت به نا موجه بودن آراء مورد اعتراض را در دادخواست خود عنوان داشته و به دیوان عدالت اداری تقدیم نمایید ، تشخیص موضوع با دیوان است.

با سلام
بدون مطالعه ی آرای صادره از سوی شعب تشخیص و هیئت حل اختلاف امکان اظهار نظر در خصوص احتمال موفقیت در دیوان عدالت اداری وجود ندارد چرا که از کم و کیف آرا ،دفاعیات و شرایط حاکم بر موضوع و پرونده اطلاعاتی در دسترس نیست..
ولیکن فی الحال تنها راه نقض آرای صادره ثبت اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشد ،پس توصیه می شود از این فرصت نهایت استفاده را ببرید..

سلام
ما از اراء هیئت تشخیص و هیئت حل اختلاف کار و استدلال‌های آنها و نیز دفاعیات کارگر شما اطلاع نداریم که بتوانیم نظر دهیم و بگوییم آراء مذکور صحیح است یا واجد ایراد می باشد بنابراین شما باید کلیه موارد اعتراض و نا موجه بودن آراء مورد اعتراض را در دادخواست خود که به دیوان عدالت اداری تقدیم می نمایید درج کنید تا دیوان با بررسی مجموع پرونده‌ها رسیدگی و اظهارنظر نمایند و تشخیص موضوع با دیوان است