آیا ضامن اجرای حکم غیابی متضرر میشود یا فقط تشریفاتی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۱۸ #51918334

به استناد تبصره ۲ ماده ۳۰۶ قانون آیین دادرسی در امور مدنی اجرای حکم غیابی منوط به ضامن معتبر یا اخذ تامین مناسب از محکوم له آیا ضامن برای اجرای حکم اذن ازدواج متضرر خواهد شد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر معلوم شود طرح دعوا واهی بوده و موجب خسارت طرف مقابل شود شما مسئول پرداخت خسارت هستید اگر شما پرداخت نکنید ضامن باید پرداخت کند

در موضوعی که بیان نمودید تشریفاتی است.

در موضوعی که بیان نمودید تشریفاتی است

ضامن در اجرای حکم غیابی صرفا جهت اینست که اگر پس از واخواهی محکوم علیه، حکم به نفع ایشان صادر شود و از اجرای حکم غیابی ضرری به ایشان وارد شده باشد ضرر وارده جبران گردد

فقط تشریفاتی است

با سلام - خیر تشریفاتی نیست برای اینست که اگر زمانی محکوم علیه به حکم صادره اعتراض داشته باشد واعتراض آن هم وارد تشخیص داده شود محکوم له من غیر حق صاحب حق شده باشد ولی در دسترس نباشد دراینجا از ضامن اخذ خواهدشد .ومحکوم به را ضامن باید بازگرداند.

با سلام
سئوال شما احتمالا چند قسمتی بوده که قسمت اول چون قانع نشدید این قسمت را طرح کرده اید متاسفانه من سابقه سئوال شما را ندارم. پس بهتره موضوع را کامل بیان کنید
ولی کلا در حکم غیابی ضامن برای آنست که اگر محکوم علیه نسبت به آن اعتراض و مشخص شد محکوم له بی حق بوده، محکوم به را از ضامن در صورت عدم بازگرداندان آن توسط محکوم له اخذ نمایند